Didelis minusas

Apsilankėme per pietus “Uokse”. Kas nežino – tai įstaigėlė pretenduojanti į geriausios virtuvės Kaune titulą. Užsakėm ką pasiūlė pietums – rūgštynių sriuba, brandinta jautiena. Ir dar alaus su kažkokiu neįmanomu atsiminti pavadinimu nuo Biržų krašto.

image

Sriuba- tikrai skaniai paruošta rūgštynių sriuba.

Alus – visiška Biržų-Pasvalio regiono vidutinybė. Aišku skiriasi nuo nuo Švyturio produkcijos, bet ne daugiau.

Na ir brandinta jautiena. Visiškas nusivylimas. Kraujo skonio guma. Kaune galiu išvardint bent 3 vietas kur valgiau žymiai geriau paruoštą jautieną. Sriubas išvirti mokančių – dar daugiau. Kur rasti gero alaus – tai išvis skaičius artėjantis prie begalybės.

Reziumė – niekam nerekomenduoju. O savo ambicijas būti Kažkuo tegul tie vyrukai įrodinėja kam nors kitam, bet ne man.

Parašyk, jei kilo minčių

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s