Apsilankėme per pietus “Uokse”. Kas nežino – tai įstaigėlė pretenduojanti į geriausios virtuvės Kaune titulą. Užsakėm ką pasiūlė pietums – rūgštynių sriuba, brandinta jautiena. Ir dar alaus su kažkokiu neįmanomu atsiminti pavadinimu nuo Biržų krašto.
Sriuba- tikrai skaniai paruošta rūgštynių sriuba.
Alus – visiška Biržų-Pasvalio regiono vidutinybė. Aišku skiriasi nuo nuo Švyturio produkcijos, bet ne daugiau.
Na ir brandinta jautiena. Visiškas nusivylimas. Kraujo skonio guma. Kaune galiu išvardint bent 3 vietas kur valgiau žymiai geriau paruoštą jautieną. Sriubas išvirti mokančių – dar daugiau. Kur rasti gero alaus – tai išvis skaičius artėjantis prie begalybės.
Reziumė – niekam nerekomenduoju. O savo ambicijas būti Kažkuo tegul tie vyrukai įrodinėja kam nors kitam, bet ne man.